Home

Selecteer uw Provincie

Selecteer uw woonplaats

 

© 2006-2016 Rijnmondwarmte

CV Ketel Noord-Holland

Rijnmondwarmte is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van uw verwarming of CV ketel in Noord-Holland Wij leveren en onderhouden alle kwaliteitsmerken CV ketels tegen zeer scherpe tarieven. Wij zijn erkend door de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Remeha, Vaillant, Itho, Nefit, Intergas en Bosch. Moet uw CV ketel vervangen worden? Binnen 24 uur kan uw CV ketel worden vervangen in Noord-Holland.

Storing melden CV Ketel in Noord-Holland

Storingen aan een Cv ketel komen nooit gelegen. Bij Rijnmondwarmte vinden we dan ook dat dergelijke ongemakken gelijk verholpen moeten worden. Onze service- en onderhoudsdienst is van 8 uur s' ochtends tot 8 uur s' avonds en zeven dagen per week bereikbaar. De vakkundige servicemonteurs zullen er dan alles aan doen om vlot een oplossing te bieden. Heeft u storing te melden van uw Cv ketel in Noord-Holland dat kan nu online of u kunt ook gewoon bellen op ons storingsnummer 010 7857795.

Onderhoudscontract Cv ketel Noord-Holland

Natuurlijk kan preventief onderhoud aan uw Cv ketel veel problemen voorkomen. Bij de onderhoudsbeurt van uw Cv ketel wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. U kunt nu direct online een onderhoudscontract afsluiten.

Ventilatie

CV Ketel Offerte aanvragen Noord-Holland

We hebben een ruime keuze Cv ketels van alle kwaliteitsmerken. Al onze prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van uw Cv ketel in Noord-Holland inclusief BTW, arbeidsloon en materiaal. Het leidingwerk moet dan binnen 1 meter van de nieuwe Cv ketel aanwezig zijn. Betreft u situatie niet een vervanging van een Cv ketel binnen 1 meter dan maken wij graag voor u een aangepaste maar scherpe vrijblijvende offerte.

Offerte
Onderhoud

CV Ketelwijzer

Al weet u nog niet welke Cv ketel u zoekt hebben wij voor u de ketelwijzer ontwikkeld.  De Ketelwijzer stelt u in staat om op een eenvoudige en overzichtelijke wijze de meest gangbare Cv ketels te vergelijken. Aan de hand van het beantwoorden van een paar vragen over uw situatie en wensen zal de Ketelwijzer de beste mogelijkheden voor u uitzoeken.

 

 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Werkgebied - Cv ketel vervangen - Links

Onderhoudscontract Mechanische Ventilatie Noord-Holland

De afzuiging gaat met 30% achteruit in de eerste 3 jaar. Het laten reinigen van de motor is voldoende om dit tegen te gaan. Sluit daarom in combinatie met uw Cv ketel een onderhoudscontract af voor uw mechanische ventilatie. U kunt nu direct online een onderhoudscontract afsluiten.

CV Ketelwijzer