Nefit Trendline II HRC 30 CW5

De Nefit Trendline II HRC 30 CW5 combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. De Nefit Trendline II HRC 30 CW5 CV-Ketel levert 9,5 liter warm water bij 60 graden en 16 liter warmwater bij 40 graden.

 TypeNefit Trendline II HRC 30 CW5
nefit trendline II hrc 30 cw5Tapcapaciteit 60 C9,5 liter per minuut
Tapcapaciteit 40 C16,0 liter per minuut
CV vermogen5,3 - 28,5 Kw
Garantie CV Ketel2 jaar
Garantie Warmtewisselaar15 jaar
Afmetingen H * B * D695 * 440 * 304 mm
Gewicht35,0 KG
Prijs los toestelActuele prijs
Prijs inclusief installatieActuele prijs
Energielabel warmwaterA label
Energielabel CVA label
TapcapaciteitsklasseXL
WarmwaterklasseCW 5
OfferteGratis offerte aanvragen

Hoe bespaart een Nefit Trendline HRC 30 CW5 HR-ketel

Nefit kwam als eerste merk met de hoogrendement verwarmingsketel die de afgelopen 30 jaar de wereld veroverde. Nefit heeft de meeste expertise in HR-technologie. Geen wonder dat de toestellen van Nefit tot de allerzuinigste behoren. Bovendien gaat een Nefit Trendline HRC 30 CW5 cv-ketel extra lang mee, waardoor hij gerekend over de levensduur éxtra zuinig is.

Tot €800 extra energiebesparing door Low Energy

De Nefit Trendline HRC 30 CW5 heeft een nieuwe Low Energy pomp. Deze bespaart niet alleen elektriciteit maar zorgt ook voor een gelijkmatiger warmte in huis, waardoor u nog meer gas bespaart. Samen met het laagste standby-verbruik van ca. 1 Watt bespaart de Nefit TrendLine HRC 30 CW5 in totaal zo tot €800 extra ten opzichte van andere HR-ketels.

Een aanzienlijke besparing op aardgas bij gelijkblijvend warmwatercomfort.
Door middel van de unieke Intelligence Plus Software herkent de Nefit Trendline HRC 30 CW5 de patronen in uw warmwatergebruik. Zo stelt het toestel zich automatisch optimaal in op uw dagelijkse routine. Door deze slimme Nefit-vinding komt uw ketel al in actie vóórdat u de kraan opendraait en gebruikt hij de rest van de tijd veel minder energie dan normaal.

Een extra besparing van tot € 800 aan elektriciteit over de levensduur

De Nefit Trendline HRC 30 CW5 is ontwikkeld om optimaal te besparen zonder comfortverlies. De Low Energy pomp is maar liefst 75% zuiniger dan gewone pompen. En zelfs 42,5% zuiniger dan de huidige A-labelnorm waaraan de pompen van de meeste andere cv-ketels voldoen. Onder andere door Eco-design voldoet hij nu al aan de EU-regels die gaan gelden in 2015. Bovendien heeft de Nefit Trendline HRC 30 CW5 het laagste elektriciteitsverbruik: < 1 W in standby!

Nefit Trendline II HRC 30 CW5 offerte aanvragen

Ook op langere termijn geen ombouw- of vervangingskosten

Met de Nefit Trendline HRC 30 CW5 bent u klaar voor de toekomst. Naast de lange levensduur heeft het concept een aantal belangrijke lange-termijnvoordelen: Voldoet aan de EU-normen die ingaan in 2015. Veranderende gassamenstellingen in de toekomst zijn geen probleem. Klaar voor toepassing van biogas Klaar voor toepassing van duurzame energie (hybride systeem). Bijvoorbeeld in combinatie met een Nefit warmtepomp Of zonne-energie, bijvoorbeeld met een Nefit zonneboiler. Uitbreiding achteraf is eenvoudig, zonder extra aanpassingen

Lager gasverbruik en minder belastend voor het milieu

Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de Nefit Trendline HRC 30 CW5 zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelt de Nefit Trendline HRC 30 CW5 de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een Nefit ModuLine kamerthermostaat. De thermostaat reageert op de daadwerkelijke temperatuur in uw huiskamer en niet op de temperatuur van het water in de cv-installatie zoals bij andere toestellen. Zo stookt niet alleen veel comfortabeler, maar ook efficiënter.

Is uw verwarmingsketel ouder dan 10 jaar?

Dan kan een nieuwe Nefit HR-ketel jaarlijks tot honderden euro’s voordeel opleveren. Een goede keuze is de Nefit Trendline HRC 30 CW5, de nieuwe generatie compacte kwaliteitsketels.

Gerekend over de levensduur van het toestel bent u voordeliger uit

De Nefit Trendline HRC 30 CW5 cv-ketels zijn ontworpen om lang mee te gaan. Door het gebruik van uitsluitend de meest duurzame materialen en hoogwaardige componenten, is een lange levensduur gegarandeerd. Op het belangrijkste en meest kostbare onderdeel, de high-speed warmtewisselaar, krijgt u zelfs 15 jaar garantie. De Nefit Trendline HRC 30 CW5 gaat nog een stap verder. Door slimme innovaties en bent u minder kwijt aan onderhoud. Dat scheelt over de hele levensduur al gauw 500 euro extra.

Nefit Trendline II HRC 30 CW5 offerte aanvragen