Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5

De Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5 combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. De Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5 Cv ketel levert 9,5 liter warm water bij 60 graden en 16,0 liter warmwater bij 40 graden.

 TypeNefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5
Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5Tapcapaciteit 60 C9,5 liter per minuut
Tapcapaciteit 40 C16,0 liter per minuut
CV vermogen4,8 - 23,3 Kw
Garantie CV Ketel2 jaar
Garantie Warmtewisselaar15 jaar
Afmetingen H * B * D695 * 780 * 465 mm
Gewicht69,0 KG
Prijs los toestelActuele prijs
Prijs inclusief installatieActuele prijs
Energielabel warmwaterA label
Energielabel CVA label
TapcapaciteitsklasseXL
WarmwaterklasseCW 5
OfferteGratis offerte aanvragen

Met de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 Comfort

Het ultieme warmwatercomfort ontdek de kracht van AquaPower! Als het gaat om comfort kan er nietstippen aan de royale voorraad van een TopLine AquaPower HR-ketel. Het warme water staat altijd startklaar en de voorraad wordt op topsnelheid bijgevuld. Op meerdere plaatsen tegelijk warm water gebruiken is geen probleem: u heeft gegarandeerd direct warm water zonder temperatuurschommelingen. Dat maakt TopLine AquaPower ook ideaal voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Geavanceerde TopLine-technologie zorgt bovendien voor een uitzonderlijk laag energieverbruik. Ook de robuuste kwaliteit verzekert u van lage kosten.

Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5 offerte aanvragen

Comfort uit voorraad

1. Direct warm water uit voorraad: praktisch in de keuken en prettig in de badkamer.

2.Nauwelijks verspilling van kostbaar drinkwater door wachten bij de kraan: besparing kan bij gemiddeld gezin oplopen tot 16.000 liter.

3. De ketel hoeft niet elke keer te starten als er warm water gevraagd wordt: voorkomt slijtage en verlengt de levensduur.

De kracht van Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5

1. Elk formaat bad razendsnel gevuld.

2. Douchen met ‘power’, onmisbaar voor een stortdouche of regendouche.

3. Probleemloos veel warm water gebruiken op meerdere plaatsen tegelijk.

Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 binnenkant

 

Duurzaam maatwerk

1. Innovatieve voorraadboilers: uitzonderlijk goed geïsoleerd, minimaal energieverbruik.

2. Compacte boilertechnologie: royaal met comfort, zuinig met ruimte.

3. De ideale oplossing voor elke situatie: van compacte voorraadtoestellen tot combinaties met losse boilers.

Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 de absolute top in HR-ketels

Met de TopLine bent u elke dag verzekerd van comfortabele warmte en warm water in huis. De beproefde kwaliteit maakt de energiezuinige Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 de voordeligste ketel over de hele levensduur. Op het hart van de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5, de warmtewisselaar, krijgt u zelfs 15 jaar garantie.

Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5 offerte aanvragen

Nefit TopLine II Aquapower uitvoeringen

 • TopLine AquaPower combiketels: de meest compacte combiketel die direct warm water levert uit voorraad.
 • TopLine AquaPower Plus combiketels: ultiem comfort, ideaal voor de luxe badkamer.
 • TopLine Single ketels met Nefit-voorraadboilers: topkwaliteit voor zelfs de grootste warmwatervraag. Op termijn het voordeligst
 • De Nefit TopLine onderscheidt zich door zijn bewezen duurzame kwaliteit.
 • Zijn logische opbouw in combinatie met de uitgebreide informatievoorziening op zijn display bespaart bovendien tijd en kosten bij installatie en onderhoud.
 • Bij aankoop is een Nefit misschien niet de goedkoopste, maar op termijn is hij wel de voordeligste.

De ultieme HR-ketel, door en door betrouwbaar

Voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 de ultieme HR-ketel ontwikkeld. In elk opzicht is de TopLine top. Dat er een wereld van verschil is tussen de innovatieve Nefit TopLine en andere HR-ketels ziet u in één oogopslag als u ze van binnen bekijkt. Als resultaat van eigen Nefit-productontwikkeling zit de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 logisch en overzichtelijk in elkaar en zijn superieure degelijkheid waarborgt ongestoord functioneren.

Het is de meest robuuste en stilste HR-ketel die er is.

In de auto-industrie is aluminium het favoriete materiaal voor motorblokken. Niet voor niets maakt Nefit zijn unieke warmtewisselaars van aluminium-silicium. Dit materiaal bewijst al meer dan dertig jaar zijn waarde in de Nefit HR-ketels. Aluminium geeft de beste warmtegeleiding en is het meest duurzaam. De top in duurzaamheid De duurzaamheid van de warmtewisselaar is bij de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 nog verder vergroot door een via plasmapolymerisatie aangebrachte coating. Ook de andere onderdelen van de TopLine zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uiterst degelijk.

Nefit Twisted Flow-technologie

 • Het hart van een verwarmingsketel is de warmtewisselaar. Deze zorgt ervoor dat de warmte van de brander wordt overgedragen op het water dat het huis gaat verwarmen.
 • De Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 maakt gebruik van revolutionaire Nefit-technologie. Draaiingen in het binnenste van de warmtewisselaar zorgen voor een intensieve warmteoverdracht.
 • Voor de innovatieve TopLine-warmtewisselaar ontving Nefit de European Aluminium Award.

Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5

Voorbereid op een duurzame toekomst

De Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 is overal op voorbereid. Met zijn extra zuinige Low Energy pomp voldoet hij nu al aan de EU-norm die gaat gelden vanaf 2015. En zijn Multi-Gasblok is voorbereid op wijzigingen in de gassamenstelling. Ook vormt de TopLine een degelijke basis voor duurzame systeemoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een warmtepomp of zonnepanelen. Ook duurzaam: de TopLine bestaat uit 100% recyclebare componenten.

Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 Multi-Gasblok

In Nederland is Gronings gas de norm, maar in de toekomst zal vaker gas bijgemengd worden uit andere landen. Ook bijmengen van groen gas (gas uit biomassa) is mogelijk. Het Multi-Gasblok van de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 kan elke wijziging in de gassamenstelling aan. Een belangrijk voordeel, want een HR-ketel moet wel zo’n vijftien jaar meegaan.

Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5 offerte aanvragen

U hoort hem niet, maar u voelt hem zeker.

Naar de betrouwbare Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft. Zijn sterke, veilige mantel vormt een effectieve barrière, waardoor u verzekerd bent van rust. De perfecte isolatie zorgt bovendien voor een uitzonderlijk laag standby-verbruik. Ook maakt de TopLine gebruik van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. En hij is voorzien van de zuinigste pomp ooit. Ook qua energiebesparing is de Nefit TopLine II Aquapower HRC 25 CW5 daarom de ultieme HR-ketel.

Low Energy pomp met unieke regeling

De intelligente pomp van de Nefit TopLine II Aquapower HRC 45 CW6 moduleert niet alleen op basis van brandervermogen, maar desgewenst ook op basis van drukverschil. Hij verlaagt zijn toerental automatisch als bijvoorbeeld in huis thermostaatkranen worden dichtgedraaid. De pompwerkt dus nooit harder dan nodig is.

Dit heeft grote voordelen:

 • Tot 75% zuiniger dan conventionele pompen.
 • Bespaart tot € 800 aan elektriciteit over de levensduur.
 • Perfect gelijkmatige warmte in huis.
 • Minimaliseert stromingsgeluid in cv-leidingen.

Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5

Een Nefit HR-ketel voelt met u mee

Gewone HR-ketels regelen de warmte op basis van de temperatuur van het water in het cv-leidingsysteem. Daarmee lopen ze achter de feiten aan. Wat u voelt is immers niet de watertemperatuur, maar de temperatuur van de ruimte. Nefit ontwikkelde een regelmethode die gebaseerd is op wat u zelf voelt. Met een Nefit HR-ketel is het verschil tussen de gewenste en de werkelijke temperatuur minimaal. Het is altijd vanzelf behaaglijk. Bovendien brandt de brander gemiddeld op een lager pitje, zodat u minder gas verbruikt.

Nefit Topline II Aquapower HRC 25 CW5 offerte aanvragen