Nefit Proline NxT HRC 24 CW4

De Remeha Tzerra Plus 24C CW3 combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. De Remeha Tzerra Plus 24C CW3 Cv ketel levert 7,5 liter warm water bij 60 graden en 12,5 liter warmwater bij 40 graden.

 TypeNefit Proline NxT HRC 24 CW4
nefit proline nxt hrc 24 cw4Tapcapaciteit 60 C7,5 liter per minuut
Tapcapaciteit 40 C12,5 liter per minuut
CV vermogen5,3 - 22,6 Kw
Garantie CV Ketel2 jaar
Garantie Warmtewisselaar10 jaar
Afmetingen H * B * D280 * 350 * 280 mm
Gewicht19,0 KG
Prijsindicatie inclusief installatie1200 - 1400 euro
Energielabel warmwaterA label
Energielabel CVA label
TapcapaciteitsklasseXL
WarmwaterklasseCW 4
OfferteGratis offerte aanvragen

Van een Nefit HR-ketel mag u meer verwachten, ook van de kleinste. De Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen. ProLine kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid. Klein en licht, dankzij de universele wisselaar, met grootse prestatiesdankzij de Nefit-extra’s. Dus meer waar voor uw geld.

nefit proline nxt hrc 24 cw4 offerte aanvragen

Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 is de kleinste

De Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 is de kleinste in zijn soort en past overal, ook in een keukenkastje. Hij meet 58 x 35 x 28 cm (hxbxd) en de zijkant mag tegen de muur. Door zijn afmetingen en lage gewicht (19 kg) zijn de plaatsingsmogelijkheden ruimer dan van andere ketels. Ook qua onderhoudsgemak wint Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 het van vergelijkbare toestellen.

Uniek comfort

Ondanks zijn indrukwekkende energieprestaties, bespaart Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 niet op comfort. Altijd lekker warm in huis en pijlsnel warm water, dankzij de extra intensieve warmteoverdracht. Dat bespaart energie en voorkomt waterverspilling door wachten bij de kraan. Bovendien doet Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 zijn werk geruisloos.

nefit proline nxt hrc 24 cw4 binnenkant

 

10 jaar garantie op de Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4

Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 heeft zich bewezen als een van de meest betrouwbare toestellen. Nefit geeft bovendien 10 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar, het hart van de ketel en het kostbaarste onderdeel. Verder geldt een onderdelengarantie van twee jaar.

Is de Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 energiezuinig

Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 geeft extra hoog rendement op cv en warm water. Met zijn lage standby-verbruik en energiezuinige pomp voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).

Betrouwbaar

Naast een slim ontwerp met hoogwaardige componenten is Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 als enige uitgerust met ProActive Plus. Dit systeem bewaakt continu de werking en de veiligheid. Het toestel gaat intelligent om met veel externe oorzaken van storingen, zoals een druppelende kraan of een te lage CV-druk. U heeft er dus geen omkijken naar.

Flexibel

Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 is standaard geschikt voor onder andere weersafhankelijk regelen, zoneregeling, CV-eBeheer, balansventilatieunits en toepassing in hoogbouwsituaties met collectieve rookgasafvoer (Overdruk-CLV). Verder is ProLine NxT de ideale basis voor combinaties met duurzame systemen, zoals een zonneboiler of warmtepomp. Uiteraard kan Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 ook achteraf worden uitgebreid met duurzame componenten voor optimale energiebesparing.

Een grote stap vooruit in energieprestaties

Kleine, voordelige cv-ketels zijn er genoeg. Maar de Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 bewijst dat heel klein ook heel slim kan zijn. Ondanks zijn kleine formaat levert dit toestel prestaties van formaat. Naast het extra hoge rendement besparen de nieuwste technieken nog meer energie. Afgezet tegen het verbruik van de generatie HR-ketels die nu aan vervanging toe is, kan die besparing oplopen tot wel € 195,- per jaar*. Uw investering betaalt zich dus sneller terug. Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 neemt minder ruimte in, verbruikt minder en stoot minder schadelijke stoffen uit, maar bespaart níet op comfort.

Bespaar bijna € 200,- per jaar

Hoog rendement is hoog rendement. Maar ProLine NxT is extra zuinig met energie. Ten opzichte van de vorige generatie HRcombiketels, combitoestellen van zo’n 12 tot 15 jaar oud die nu vervangen moeten worden, kan de besparing oplopen tot maar liefst € 195,- op jaarbasis. Vergeleken met nog oudere toestellen kan het verschil in verbruikskosten tot wel € 300 per jaar bedragen. Kijk voor het rekenvoorbeeld op nefit.nl (onder producten/ProLine NxT).

nefit proline nxt hrc 24 cw4 offerte aanvragen

 

Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 spaart het milieu

Het lagere verbruik van Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 zorgt bovendien voor een geringere uitstoot van CO2 en andere stoffen. Ook in dat opzicht is ProLine NxT in zijn klasse de meest verantwoorde keuze voor jarenlang comfort.

Nefit ProLine NxT uitvoeringen

Deze combiketel heeft 24 kW cv-vermogen en is er in drie varianten. De Nefit ProLine NxT HRC 24 CW3 biedt eigentijds warmwatercomfort. De Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 variant levert 25% meer warm water. Dan is er nog de nieuwste uitvoering de Nefit ProLine NxT HRC 30 CW5. Geeft nog 2,5 liter per minuut meer warmwater van 40 graden celsius. Heeft een capactiteit voor CV van 30 Kw.

Modulerende Low Energy pomp

Een van de nieuwe, hoogwaardige componenten van de NxT is de volledig modulerende, energiezuinige pomp. Deze werkt nooit harder dan nodig en is bovendien tot 75% zuiniger met elektriciteit dan conventionele pompen. Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 voldoet hiermee ruimschoots aan de nieuwe EuP-norm (2015).

nefit proline nxt hrc 24 cw4 A label pomp

Voorbereid op ander gas

Naar verwachting gaat in de nabije toekomst ons eigen aardgas vermengd worden met buitenlands gas. Hierdoor zal de samenstelling wijzigen. Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 is hierop voorbereid. Het unieke MultiGasblok kan elke wijziging aan. Zelfs bijmengen van biogas is mogelijk. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Het nieuwe gasblok is bovendien 50% zuiniger met energie.

Duurzame combinaties

Extra veel energie besparen? De Nefit ProLine NxT HRC 24 CW4 combineert perfect met de nieuwste duurzame technologie. Uitbreiding achteraf is ook mogelijk.

  • Nefit SolarLine: dit meest verkochte zonneboilersysteem zorgt voor 60% besparing op energie voor warm water.
  • Nefit Zonnestroom: zelf groene stroom opwekken met de hoogste opbrengst.
  • Nefit VentiLine warmtepomp: dé oplossing bij mechanische ventilatie.
  • Nefit MultiLine warmtepomp: haalt duurzame warmte uit buitenlucht.
  • Nefit EnviLine: elektrische warmtepomp die ook kan koelen.

nefit proline nxt hrc 24 cw4 offerte aanvragen